Kontakta oss

+46 736 588 988

Tjänster

MARKNADENS MEST EFFEKTIVA STÖLDSKYDD TILL FORDON!

Skyddar mot bilstöld, reläattack, hi-jack, nyckelkopiering och nyckelstöld.

NOLL STÖLDER PÅ 13 ÅR


Vår CAN-bus teknik har både fått resonans hos våra partners, försäkringsbolag och hos tusentals av våra kunder. – detta är vårt flaggskepp IGLA stöldskyddssystem. Det säkraste digitala stöldskydd på marknaden.

IGLA anti-theft system – Pin to drive

Pris från 8900:- SEK
Priset beror på modell – Få offert på installation närmast dig

HUR FUNKAR DET

IGLA aktiveras automatisk när motorn stängs av.  När du ska köra iväg måste du knappa in din pin kombination, annars går fordonet inte att starta. Du väljer själv din pin via knapparna på ratten eller på instrument panelen. Med en unik pin kombination som endast du känner till, har tjuven ingen chans. Även om tjuven får tag i nyckeln, kommer han inte iväg med fordonet. Detta system kallas PIN 2 DRIVE, vilket Tesla också har inbyggd i deras fordon

Enheten installeras via bilens el-system (CANbus) och kan inte hittas eller upptäckas av annan utrustning, eftersom den är digital och inte skickar ut några signaler.

ANTI HI-JACKING

IGLA har inbyggt anti hi-jack-läge. Det betyder att om förardörren är öppen mer än 3 sekunder med motorn igång, kommer bilen att gå till hi-jack-läge. Bilen börjar blinka med ljuset och ber om pinkod efter ca 300 meter. Om inte rätt knapp-kombination trycks in, stängs motorn av i en låg hastighet under 20 km/h. Bilen går inte starta tills du har knappat in rätt kombination.

IGLA är det enda system i världen som har denna funktion. Detta system har räddat många fordonsägare för bilstöld.

VARFÖR VÄLJA IGLA
Sedan 2008 har IGLA utvecklats med stora framgångar. För närvarande finns IGLA representerad i 33 länder runt om i världen. IGLA är installerat i + 400 000 fordon och inte ett enda registrerad fall av bilstöld på 13 år. Ett stöldskydd som funkar på riktigt, utan extra månadskostnader. Professionell installation, högsta kvalitet och 5 års garanti.
IGLA är det första digitala produkt, som använder sig av CANbus systemet för avstängning av motor och växellåda. Vårt produkt är patenterad och godkänd av många olika organisationer, bla, KIWA 

Digital blockering

Har du någonsin undrat på vilka sätt digital blockering skiljer sig från analog blockering? De flesta enheter som för närvarande finns på marknaden använder fortfarande enkla analoga blockeringar via relä, som lätt kan hittas och blockeras av tjuvar.

Digital blockering via fordonets CANbus system, är ett fundamentalt nytt tillvägagångssätt för fordonsäkerhet. IGLA kopplas på detta system och alla signaler skickas via CANbus high/low. IGLA talar samma digitala språk som bilen, vilket gör det mycket driftsäkert!

Omöjlig att hitta

Brottslingar har länge lärt sig de platser där det är värt att leta efter stöldskyddsanordningar: rattutrymme, under sidokolonnens foder eller i handskfacket. Det är dock knappt omöjligt att hitta IGLA.

IGLA ger inte ut sin närvaro på något sätt förrän den blir auktoriserad. Den kan installeras var som helst i bilen från huven till bagageutrymmet, så länge det finns strömförsörjning och CANbus. Detta är möjligt tack vare det vattentäta fodralet, vilket gör att enheten kan monteras där inkräktare inte kan komma åt.

Compass digital spårsändare

Vill du se bilens lokation från din telefon?
Det är enkelt med COMPASS.
 
Skillnaden på marknadens GPS-puck/spårsändare, och IGLA Compass är stor. IGLA COMPASS är digital och de produkter du hittar på marknaden idag är analoga spårsändare som skickar ut signal via relä. Compass skickar inte ut några signal och används för att hitta din bils position via mobil App på din smartphone. Kompakt storlek som gör den omöjlig att hitta.

Pris från 5900;- SEK
Priset beror på modell – Få  offert på installation närmast dig

IGLA PRO

Världens säkraste digitala stöldskydd för fordon.
Skyddar mot bilstöld, reläattack, hi-jack, nyckelkopiering och nyckelstöld.
 
IGLA PRO är en uppgraderad IGLA-version för förbättrad säkerhet. Den ger mer utrymme för enhetsanslutning tack vare CAN & LIN-bussar som ingår och tillåter att lägga till fler komfortfunktioner. CANbus-skyddsanordning utvecklad för att skydda bilen mot stöld och bilkapning. Enheten ger ett skydd, som både stänger ner motor och växellåda via [CANLIN]-plattformen och effektivt motstår de mest avancerade metoderna för stöld.
 
Auktorisering sker via App, nyckelbricka eller en personlig PIN-kod som ställts in av ägaren. Enheten kan inte upptäckas av annan utrustning då den inte skickar ut signaler. Eftersom den är liten i storleken, kan den installeras nästan var som helst i bilen.
 
Pris från 10.900;- SEK

Priset beror på modell – Få  offert på installation närmast dig

NYHET! IGLA Truck – Heavy truck protection.

Att kapa en lastbil eller anläggningsutrustning är en svår men lönsam verksamhet som riktiga proffs ägnar sig åt. För dem handlar det om några minuter att bryta grundskyddet. För att rädda lastbilen och inte dra på dig stora kostnader behöver du ett pålitligt stöldskyddssystem med flera skyddslinjer. Som IGLA TRUCK.

IGLA TRUCK-teknologin är baserad på flaggskeppet IGLA stöldskyddssystem, som fungerar på [2CAN2LIN]-plattformen och effektivt motstår de mest avancerade metoderna för stöld. Från föregångaren tog IGLA TRUCK det bästa. IGLA TRUCK är världens enda digitala stöldskydd till 24V bilar och lastbilar.
 
IGLA TRUCK-systemet står emot alla kända stöldmetoder, kontrollerar komfortfunktioner och har ett antal specifika funktioner utformade för att skydda lastbilar och deras ägare.

IGLA TRUCK finns till : Mercedes-Benz ACTROS 2012; Mercedes-Benz ACTROS MP4; SCANIA P400; DAF 105.

Pris från 15900;- SEK

Priset beror på modell – Få offert på installation närmast dig

Kontakta oss

Kontakta oss, och få kvalificerad expertråd samt val av rätt stöldskyddsystem som uppfyller alla dina krav, behov och funktioner för ditt fordon.
 
IGLA säljs enbart i samband med installation.
 
Vi samarbetar med ledande bilhandlare och distributörer som täcker följande bilmärken: Audi, BMW, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, KIA, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Nissan, Opel, Porsche , Renault, Rolls-Royce, Seat, Skoda, Toyota och Volkswagen.

Innovative digital solutions for cars, trucks, and motorbikes

Kontakta oss

Bilder

Kontakta oss För en Kostnadsfri Konsultation

IGLA-TECH AB har ansvar för distribution, försäljning samt installation av IGLA i Skandinavien för Author Alarms produkter.