Kontakta oss

+46 736 588 988

OM oss

Om oss

IGLA-TECH AB

Vi är ett autoelektronikföretag och är specialister på elektriska installationer. Vi jobbar med ECU, TCU, ECM och CANbus system på alla bilmärken och modeller. 

Vårt huvudkontor i Malmö ligger centralt placerad i öresundsregionen, nära CPH lufthamn. Via ett stort nätverk av professionella installatörer opererar vi i hela Skandinavien, och har många års erfarenhet inom auto-elektro samt fordonsbranschen som helhet.

Vi är distributör för Author Alarms produktlinie, och jobbar varje dag på att installera och tillverka säkerhetslösningar för fordon. I kombination med banbrytande teknik och innovativa lösningar, är vi ledande på vårt område.

Vi lysnar på våra kunder, och engagerar oss i situationer som kräver förbättringar, ändringar eller förnyelse.

Vi ser mot framtiden och är redo för utmaningar.

IGLA – TEAM

Vi tror på laganda. Att arbeta tillsammans är helt enkelt nödvändigt för att nå mål och för att fortsätta utvecklas som företag. Den filosofin förde oss dit vi är idag. IGLA -teamet är som en stor familj. Vi finns i 33 länder och som en enhet bildar vi ett starkt team av kvalificerade yrkesmän från branschen som har stor kunskap inom fordon och säkerhet.

Uppdrag
IGLA utvecklar och levererar ett hållbart, pålitligt och viktigast av allt, ett driftsäkert produkt. Med våra innovativa lösningar tillsammans med vårt starka nätverk av partners, är vårt mål att bli ett av de mest dynamiska, progressiva och ledande företagen inom området digital stöldskyddsprodukt till fordon. Allt detta genom produktinnovation, ständigt reagera på förändringar på marknaden, tydlig kommunikation och progressiva marknadsföringsaktiviteter.

Fordonsindustrin är föremål för dagliga förändringar på grund av utvecklingen inom teknik och den digitala påverkan. IGLA svarar genom att ständigt utveckla det mest effektiva och innovativa stöldskyddsystem. Vi kommer alltid att försöka överträffa kundernas förväntningar när det gäller kvalitet, service och kundnöjdhet, vilket är bland kärnvärdena för IGLA-TECH AB.

0
Vi finns i 33 länder
0
STÖLDER PÅ 13 ÅR
0 +
installationer

Certifikat

EMARK Compass
CE Certificate of Conformity
CE Certificate of Conformity
IATF 16949:2016 Certificate
ISO 9001:2015 Certificate
KIWA Certificate for Keyless Block Pro

Kontakta oss

Bilder

Kontakta oss För en Kostnadsfri Konsultation

IGLA-TECH AB har ansvar för distribution, försäljning samt installation av IGLA i Skandinavien för Author Alarms produkter.