Bli återförsäljare →
Kontakta oss

+46 736 588 988

Om oss

Om oss

IGLA-TECH AB

Som autoelektronikspecialister är vi experter på elektriska installationer, och hanterar ECU, TCU, ECM och CANbus-system för alla bilmärken och -modeller. Vårt centralt placerade huvudkontor i Malmö, inom öresundsregionen och nära Köpenhamns flygplats, stärker vår närvaro i Skandinavien genom ett omfattande nätverk av professionella installatörer.

Med omfattande erfarenhet inom autoelektronik och fordonsbranschen leder vi utvecklingen, som distributörer av Author Alarms produktlinje. Vårt dagliga arbete fokuserar på att installera och tillverka avancerade säkerhetslösningar för fordon. Genom att kombinera banbrytande teknik med innovativa lösningar befäster vi vår position som ledare inom vår bransch.

Att lyssna på våra kunder är fundamentalt för oss; vi engagerar oss helhjärtat i situationer som kräver förbättringar, ändringar eller förnyelse. Vi blickar mot framtiden, redo att möta nya utmaningar med vårt agila och teknikdrivna tillvägagångssätt.

IGLA – TEAM

Vi på IGLA tror fast på lagandan. Att arbeta tillsammans är avgörande för att uppnå våra mål och för att fortsätta växa och utvecklas som företag. Denna filosofi har varit nyckeln till vår framgång. IGLA-teamet är som en stor familj spridd över 33 länder, tillsammans bildar vi ett enhetligt och starkt team av kvalificerade yrkespersoner med djupgående kunskap inom fordon och säkerhet.

Uppdrag: IGLA är engagerade i att utveckla och leverera hållbara, pålitliga och framförallt driftsäkra produkter. Genom våra innovativa lösningar och ett starkt nätverk av partners, siktar vi mot att bli ett av de mest dynamiska, framstegsvänliga och ledande företagen inom området för digitalt stöldskydd till fordon. Vi strävar efter detta genom produktinnovation, att ständigt anpassa oss till marknadsförändringar, att kommunicera tydligt och genom att genomföra progressiva marknadsföringsstrategier.

Fordonsindustrin genomgår dagligen förändringar tack vare teknologisk utveckling och digital påverkan. IGLA möter dessa utmaningar genom att kontinuerligt utveckla de mest effektiva och innovativa stöldskyddssystemen. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar gällande kvalitet, service och kundnöjdhet, vilket är några av IGLA-TECH AB:s kärnvärden.

0
Vi finns i 33 länder
0
STÖLDER PÅ 13 ÅR
0 +
installationer

Certifikat

EMARK Compass
CE Certificate of Conformity
CE Certificate of Conformity
IATF 16949:2016 Certificate
ISO 9001:2015 Certificate
KIWA Certificate for Keyless Block Pro

Kontakta oss

Bilder

Kontakta oss För en Kostnadsfri Konsultation

IGLA-TECH AB har ansvar för distribution, försäljning samt installation av IGLA i Skandinavien för Author Alarms produkter.