Bli återförsäljare →
Kontakta oss

+46 736 588 988

Service

Service

Vad gör vi för dig?

Skydda med IGLA

IGLA representerar nästa generations fordonssäkerhet: ett högpresterande, digitalt stöldskyddssystem designat för att skydda din bil mot obehörig åtkomst. Vid hjärtat av denna teknologi ligger en innovativ PIN-kodsfunktion, som kräver att du anger en korrekt PIN-kombination för att bilen ska kunna startas. Denna PIN-kod matas in direkt via fordonets ratt- eller instrumentpanelens knappar, vilket integrerar sömlöst med bilens ursprungliga design utan att kompromissa med användarvänlighet eller estetik.

Förhindra med IGLA

IGLA, ett banbrytande stöldskyddssystem för fordon, har revolutionerat säkerheten för bilägare världen över. Sedan dess introduktion 2008 har IGLA installerats i över 400 000 fordon globalt och har bevisat sin effektivitet genom att det inte har rapporterats något fall av fordonstöld med IGLA-systemet installerat. Denna imponerande meritlista understryker IGLAs förmåga att erbjuda en nästan ogenomtränglig barriär mot bilstölder, vilket gör det till det ultimata skyddet för ditt fordon.

Fördelar med IGLA

IGLA stöldskyddssystem erbjuder en revolutionerande och kostnadseffektiv lösning för att skydda ditt fordon utan extra månadskostnader. Med möjlighet att aktivera skyddet via en pinkod eller app och dess kompatibilitet med nybilsgarantin, ger IGLA bilägare en stressfri säkerhetslösning. Systemet integreras sömlöst med fordonets CAN-bus för att tillhandahålla en driftsäker motoravstängning och inkluderar en anti-hijack-funktion för ytterligare skydd. Dessutom är IGLA litet, kompakt och byggt för att tåla hårt väder, vilket gör det till det perfekta stöldskyddet oavsett klimat.

Diskret installation

Vi på IGLA förstår betydelsen av diskretion, särskilt när det gäller att skydda ditt fordon. Därför ser vi till att varje installation av vårt stöldskyddssystem sker med största möjliga diskretion. Våra installatörer är noggrant utvalda samarbetspartner, utrustade med rätt kompetens och yrkesutbildning för att garantera en osynlig installation som inte stör fordonets utseende eller funktion. Vi är engagerade i att erbjuda en säker och pålitlig tjänst varje dag, med fokus på våra kunders behov och säkerhet.

Patenterad teknologi

Vad som verkligen sätter IGLA åtskilt är dess förmåga att ”prata” samma språk som din bil genom dess unika [2CAN2LIN]-plattform, vilket gör IGLA det enda digitala stöldskyddet som erbjuder en sådan direkt och effektiv integration med fordonets egna system. Denna avancerade tekniska lösning säkerställer inte bara suveränt skydd mot stöld utan också en sömlös och störningsfri användarupplevelse

Pålitlig produkt

Vår produkt, IGLA, är en säkerhetslösning du kan lita på. Den har erhållit godkännande från en rad försäkringsbolag, myndigheter, branschorganisationer och bilproducenter i 33 länder världen över. Detta erkännande understryker IGLAs höga standarder, pålitlighet och effektivitet i att skydda ditt fordon mot stöld. Genom att välja IGLA får du inte bara ett avancerat stöldskydd men också den trygghet som kommer med ett globalt erkänt och betrodd märke.

working process

IGLA SKYDDAR DITT FORDON MOT ALLA KÄNDA STÖLDSÄTT –

De flesta bilstölder sker med hjälp av stulen nyckel eller så kallad reläattack. Kanske är detta det mest populära sättet att stjäla en bil i denna digitala tidsåldern. Tjuven fångar upp signalen från original nyckeln som han skickar till sin partner som är nära fordonet. Nu kan signalet användas och tjuvarna kan köra iväg med bilen.

Med IGLA kommer tjuven absolut inte att kunna stjäla ditt fordon med hjälp av denna metod. Oavsett om tjuven fångar upp/kopierar nyckelns signal, programmera ny master key via OBD uttaget eller får tag i nyckeln, kommer tjuven inte iväg med fordonet. medan den är parkerad och låst. Denna lilla damm och fuktsäkra enhet är unik och låser all digital kommunikation när fordonet stängs av.

ANTI BILKAPNING/Hi-JACK

IGLA har inbyggt anti hi-jack-läge. Det betyder att om förardörren är öppen mer än 3 sekunder med motorn igång, kommer bilen att gå till hi-jack-läge. Bilen börjar blinka med ljuset och ber om pinkod efter ca 300 meter. Om inte rätt knapp-kombination trycks in, stängs motorn av i en låg hastighet under 20 km/h. Bilen går inte starta tills du har knappat in rätt kombination.

Det så kallade reläattack utförs av två människor som arbetar tillsammans. En fångar upp och kopiera signalen från original nyckeln som sen skickar det till sin partner som är nära fordonet. När fordonets nyckelsignal tas emot är det bara en fråga om sekunder innan fordonet är borta.

De enheter som kriminella brukar klona nyckeln med, är fullt ut tillgänglig på Internet. Med speciellt verktyg och tillgång till OBD-ll uttaget, tar det ca 2 min. att programmera en ny nyckel.

OBD-II port hackning kan hända bokstavligen vem som helst, oavsett om bilen är på en parkeringsplats eller till och med på bilservicecentret.

Att stjäla bilnycklarna är fortfarande en av de vanligaste metoderna när det gäller bilstöld. Det kan hända var som helst för vem som helst.

Professionella tjuvar kan enkelt kringgå en startspärr som kräver standardnyckeln vid start av motorn. På svarta marknader erbjuder man ”starter” för bilar av nästan alla märken. Sofistikerade enheter kan läsa immobilizer PIN-koder och programmera om inbyggda transpondrar. Det tar en erfaren tjuv bara 2 minuter att byta ut en inbyggd elektronisk styrenhet eller säkerhetsmodul med externa, och enkelt starta bilen utan att ha en nyckel till hands..

Det är den enklaste och mest brutala metoden – tvinga ägaren att ge upp bilen eller nycklarna med våld eller hot.

Bilrån/hi-jack har ökat kraftigt i hela landet under de senaste åren. Detta är en hemsk upplevelse för de drabbade och kostar samhället massor av pengar varje år.

Certifikat

EMARK Compass
CE Certificate Of Conformity
EAC Certificate
IATF 16949:2016 Certificate
ISO 9001:2015 Certificate
KIWA Certificate For Keyless Block Pro

Kontakta oss

Bilder

Kontakta oss För en Kostnadsfri Konsultation

IGLA-TECH AB har ansvar för distribution, försäljning samt installation av IGLA i Skandinavien för Author Alarms produkter.