Kontakta oss

+46 736 588 988

Service

Service

Vad gör vi för dig?

Skydda med IGLA

 

Smart och digitalt

IGLA är en unik digital enhet som skyddar din bil mot stöld. Bilen går inte att köra om inte du trycker in rätt pin-kombination. Pin-koden trycks in via knapparna på ratt eller instrumentpanel. IGLA aktiveras automatisk när du stänger av motorn.

Förhindra med IGLA

 

Inga stölder med vårt system!

IGLA har installerats i mer än 400 000 fordon globalt. Sedan 2008 har det inte registrerats ett enda fall av fordonstöld med IGLA installerat. IGLA förhindrar bilstöld på ett mycket effektivt sätt.

Fördelar med IGLA

 

Fördelar med IGLA

  • Ingen extra månads kostnader/tillägg.
  • Autorisation via pinkod eller App
  • Du behåller din nybils-garanti
  • Stänger ner motor via CANbus
  • Anti hi-jack med driftsäker avstängning
  • Liten, kompakt och väderbeständig 
Diskret installation

 

Vi installerar IGLA varje dag och vet hur viktigt det är med HÖG diskretion. Installationen görs så diskret som möjligt och våra installatörer är noga utvalda samarbetspartner med rätt kompetens och yrkesutbildning.

Patenterad teknologi

 

IGLA var det första skyddsprodukt som kommunicerar digitalt med fordonets CANbus system. Patenterad teknik som idag installeras i 33 länder världen över.

IGLA är det enda digitala stöldskydd som pratar samma “språk” som din bil. [2CAN2LIN]-plattformen.

Pålitlig produkt

 

Vårt produkt kan du lita på. Det är godkänd av olika försäkringsbolag, myndigheter, branschorganisationer, bilproducenter etc. i 33 länder.

working process

IGLA SKYDDAR DITT FORDON MOT ALLA KÄNDA STÖLDSÄTT –

De flesta bilstölder sker med hjälp av stulen nyckel eller så kallad reläattack. Kanske är detta det mest populära sättet att stjäla en bil i denna digitala tidsåldern. Tjuven fångar upp signalen från original nyckeln som han skickar till sin partner som är nära fordonet. Nu kan signalet användas och tjuvarna kan köra iväg med bilen.

Med IGLA kommer tjuven absolut inte att kunna stjäla ditt fordon med hjälp av denna metod. Oavsett om tjuven fångar upp/kopierar nyckelns signal, programmera ny master key via OBD uttaget eller får tag i nyckeln, kommer tjuven inte iväg med fordonet. medan den är parkerad och låst. Denna lilla damm och fuktsäkra enhet är unik och låser all digital kommunikation när fordonet stängs av.

ANTI BILKAPNING/Hi-JACK

IGLA har inbyggt anti hi-jack-läge. Det betyder att om förardörren är öppen mer än 3 sekunder med motorn igång, kommer bilen att gå till hi-jack-läge. Bilen börjar blinka med ljuset och ber om pinkod efter ca 300 meter. Om inte rätt knapp-kombination trycks in, stängs motorn av i en låg hastighet under 20 km/h. Bilen går inte starta tills du har knappat in rätt kombination.

Det så kallade reläattack utförs av två människor som arbetar tillsammans. En fångar upp och kopiera signalen från original nyckeln som sen skickar det till sin partner som är nära fordonet. När fordonets nyckelsignal tas emot är det bara en fråga om sekunder innan fordonet är borta.

De enheter som kriminella brukar klona nyckeln med, är fullt ut tillgänglig på Internet. Med speciellt verktyg och tillgång till OBD-ll uttaget, tar det ca 2 min. att programmera en ny nyckel.

OBD-II port hackning kan hända bokstavligen vem som helst, oavsett om bilen är på en parkeringsplats eller till och med på bilservicecentret.

Att stjäla bilnycklarna är fortfarande en av de vanligaste metoderna när det gäller bilstöld. Det kan hända var som helst för vem som helst.

Professionella tjuvar kan enkelt kringgå en startspärr som kräver standardnyckeln vid start av motorn. På svarta marknader erbjuder man ”starter” för bilar av nästan alla märken. Sofistikerade enheter kan läsa immobilizer PIN-koder och programmera om inbyggda transpondrar. Det tar en erfaren tjuv bara 2 minuter att byta ut en inbyggd elektronisk styrenhet eller säkerhetsmodul med externa, och enkelt starta bilen utan att ha en nyckel till hands..

Det är den enklaste och mest brutala metoden – tvinga ägaren att ge upp bilen eller nycklarna med våld eller hot.

Bilrån/hi-jack har ökat kraftigt i hela landet under de senaste åren. Detta är en hemsk upplevelse för de drabbade och kostar samhället massor av pengar varje år.

Certifikat

EMARK Compass
CE Certificate Of Conformity
EAC Certificate
IATF 16949:2016 Certificate
IATF 16949:2016 Certificate
KIWA Certificate For Keyless Block Pro

Kontakta oss

Bilder

Kontakta oss För en Kostnadsfri Konsultation

IGLA-TECH AB har ansvar för distribution, försäljning samt installation av IGLA i Skandinavien för Author Alarms produkter.